نسخه قابل چاپ

ضایعات بسته بندی دستگاه:

بسته دستگاه خود را به زباله دانی پرتاب نکنید، با توجه به قوانین محلی باید مواد مختلف(مانند فویل، مقوا، پلی استایرن و غیره) را از هم جدا کرد و در زباله انداخت.

این دستگاه با استانداردهای زیر تطبیق داده شده است:

- "ولتاژ پایین" 2006/95 EEC

- "اختلال الکترومغناطیسی" 89/336 EEC

- "مواد در تماس با مواد غذایی" 89/109 EEC

- "لوازم گازی" 90/396 EEC

این دفترچه و تمامی دستورالعمل های موجود در آن را مطالعه فرمایید. این مجموعه اطلاعات مهمی را در مورد نصب بی خطر، نگهداری و طریقه بهترین شکل استفاده از این دستگاه را در اختیارتان می گذارد. برای استفاده های آتی این دفترچه را در جای مطمئنی نگه دارید.

بعد از باز کردن بسته بندی، دستگاه را کاملا بررسی کنید که هیچ گونه آسیب ندیده باشد. دقت کنید قطعات بسته بندی (مانند لفاف های پلاستیکی، پلی استایرن و غیره) دور از دسترس کودکان باشد، چرا که می تواند ایجاد خطر نماید.

مهم: برای جابجا کردن دستگاه بویژه برای خارج کردن آن از بسته بندی از دستگیره در فر استفاده ننمایید.

مهم: این دستگاه صرفا ویژه پخت و پز غذا می باشد و مناسب کار دیگر نمی باشد.

هر گونه استفاده دیگر از دستگاه (برای مثال جهت گرم کردن اتاق) نادرست و در نهایت خطرناک می باشد.

تولید کننده هرگونه صدمه ناشی از استفاده ناصحیح از دستگاه را به عهده نمی گیرد.

در هنگام استفاده ازهر دستگاه الکتریکی برخی نکات ایمنی باید رعایت گردد:

- قبل از انجام هر گونه عمل تمیز کردن و یا تعمیر و نگهداری، برق دستگاه را قطع کنید.

- برای بیرون کشیدن دوشاخه برق از سیم آن استفاده ننمایید.

- هرگز دستگاه را با دست و یا پای خیس و مرطوب لمس نکنید.

- هرگز با پای برهنه با دستگاه کار نکنید.

- بی دقتی در هنگام درآوردن درب فر، ممکن است باعث ایجاد آسیب دیدگی توسط لولای درب شود.

- در صورت خرابی و یا عدم کارکرد صحیح دستگاه، آن را خاموش کرده و از دست کاری آن خودداری فرمائید.

- همه تعمیرات باید توسط سرویس کاران صورت گیرد و دقت نمایید حتما از قطعات یدکی اصلی استفاده شود.

- عدم توجه به توصیه های فوق در عدم استفاده ایمن از دستگاه موثر خواهد بود.

در هنگام عدم استفاده از دستگاه دقت نمایید که در حالت خاموش یا بسته قرار داشته باشد.

در زمانی که در دستگاه باز است از قرار دادن اشیاء سنگین بر روی آن و نشستن روی آن فر خودداری فرمائید.

فر در هنگام استفاده، بسیار داغ می شود. ازتماس دست با اشیاء داخل فر خودداری نمایید.

دستگاه نباید توسط افراد بی تجربه و یا بی تخصص یا افرادی با توانایی های حسی و روانی محدود (از جمله کودکان) مورد استفاده قرار گیرد. این افراد می بایست از دستگاه تحت نظارت فردی آشنا با آن استفاده نمایند.

از بازی کردن کودکان با دستگاه جلوگیری کنید و باید تحت نظارت از دستگاه استفاده کنند.

تولید کننده مجاز است هرگونه تعمیرات و خدمات را که نیاز باشد، بدون هرگونه تغییر ساختاری و یا تغییر در طرز کار دستگاه، در آن انجام دهند.

تولید کننده خسارات ناشی از نصب و یا استفاده نادرست از دستگاه را به عهده نمی گیرد.

خدمات پس از فروش و قطعات یدکی:

در صورت خرابی دستگاه جدا از تعمیر کردن دستگاه خودداری فرمایید.در صورت انجام تعمیرات توسط افراد فاقد صلاحیت امکان ایجاد خسارت ویا رخ دادن حوادث زیانبار، وجود دارد. در صورت مواجهه با هرگونه مشکل، اولین اقدام مراجعه به این کتابچه راهنما است. چنانچه اطلاعات مورد نظر خود را در این کتابچه نیافتید، با نزدیکترین مرکز خدمات پس از فروش تماس بگیرید. انجام هرگونه تعمیرات بر روی دستگاه باید توسط یکی از مراکز مجاز خدمات پس از فروش انجام شود. همیشه بر استفاده از قطعات یدکی اصلی تاکید فرمایید.

فهرست

نکات قابل توجه و توصیه های ایمنی

3-1

مشخصات فنی

4

اتصال گاز

6-4

اتصال برق

7-6

طریقه نصب

11-8

طریقه استفاده

71-21

تمیز کردن و نگهداری

91-81

مشخصات فنی

ابعاد

(ظرفیت فر)

ارتفاع

پهنا

عمق

03 سانتیمتر

44 سانتیمتر

04 سانتیمتر

توان

گریل

فر

گریل برقی

گریل برقی و فن

فن خنک کننده

چراغ روشنایی(مقاوم در برابر حرارت)

0051 وات

0042 وات

0042 وات

0061 وات

22 وات

51 - 52 وات

پس از خارج کردن دستگاه از بسته بندی از سالم بودن آن و هچنین سالم بودن سیم برق آن اطمینان حاصل نمایید. در صورت وجود هرگونه صدمه احتمالی قبل از نصب و استفاده با فروشنده و یا نمایندگی خدمات پس از فروش تماس بگیرید.

مهم:

- پس از باز کردن بسته بندی، ضایعات و زباله ها را در جایی دور از دسترس کودکان قرار دهید.

- نصب اتصالات گازی و برقی باید توسط فرد آموزش دیده انجام شود.

- تولید کننده مسئولیت هرگونه صدمه ناشی از نصب اشتباه توسط افراد غیر مجاز به افراد، حیوانات و اموال را از خود سلب می نماید.

اتصالات گازی:

- اتصال به شبکه گاز شهری و یا کپسول های گاز باید بر طبق استانداردهای قانونی انجام گیرد.

- بر طبق استانداردهای قانونی این وسیله باید در محلی نصب شود که جریان هوا بصورت مداوم در آن برقرار باشد. بعبارت دیگر هوا باید بطور مستقیم و یا از طریق لوله کشی بصورت طبیعی و یا از طریق هواکش یا هود جریان داشته باشد تا اکسیژن مورد نیاز برای سوختن کامل گاز تامین شده و همچنین گازهای ناشی از احتراق به خوبی تخلیه شوند. درصورتی که این دستگاه تنها وسیله گازسوز موجود در محل است، می توان برای ایجاد یک جریان عمودی هوا بصورت طبیعی، از نصب یک هود در بالای دستگاه با دهانه ای حدود دو برابر دستگاه و خروجی به قطر حداقل 01سانتیمتر استفاده نمود که به فضای آزاد راه داشته باشد.

برای ورود هوا به اتاق نیز باید یک ورودی، که به هوای آزاد راه داشته باشد، به مساحت حداقل 001 سانتیمتر مربع (دایره ای به قطر 01 سانتیمتر) در نزدیکی کف اتاق ایجاد نمود. این روزنه باید حداقل 081 سانتیمتر از خروجی هوا پایینتر باشد تا در احتراق فر و جریان هوای خروجی ایجاد اشکال ننماید.

در سایر موارد که ایجاد جریان طبیعی هوا امکان نداشته باشد، یا نیاز به ایجاد جریان هوا بوسیله هودهای موتوردار و یا داکت کشی برای لوله هوا باشد و یا بیش از یک وسیله گازسوز در محل نصب گردیده باشند، باید از کمک افراد متخصص و آموزش دیده بهره جست، تا بتوان از امنیت استانداردهای قانونی مورد نیاز بهره مند شد.

- برای نصب رگولاتورهای تنظیم فشار مخصوص گاز LPG (کپسول گاز مایع شهری) حتما از شیر ویژه گاز در مسیر استفاده نمایید تا در هنگام بروز حادثه بتوانید گاز فر را سریعا قطع نمایید. در هنگام نصب دقت نموده تا شیر بگونه ای نصب گردد که پس از جایگذاری فر قابل دسترسی باشد.

- فر را توسط رابط (A) نشان داده شده در شکل 1 به لوله منبع گاز متصل نمایید.

- برای اتصال فر به گاز شهری در صورت امکان آن را مستقیما به لوله های گاز کشی متصل نمایید. در غیر این صورت از لوله های فلزی ویژه گاز (بسته به قوانین محلی از لوله های آلومینیومی، مسی و یا آهن و روی) استفاده نموده و در صورتی که این امکان نیز وجود ندارد از شلنگهای مخصوص گاز استفاده نمایید. در صورتی که از شلنگ گاز استفاده می نمایید، دقت نموده تا شلنگ بیش از حد تا نشده و دچار ضرب دیدگی یا پاره شدگی نشود.

- شلنگ و لوله گاز تحت هیچ شرایطی نباید به بدنه اجاق فشار وارد نمایند.

- پس از نصب تمامی اتصالات را توسط کف صابون بررسی نمایید تا نشتی نداشته باشند.

مهم: هرگز برای تست اتصالات گازی از شعله استفاده ننمایید.

اتصالات برقی:

کلیه اتصالات برقی باید مطابق استانداردها و قوانین محلی انجام شوند.

قبل از اتصال دستگاه به برق، موارد زیر را بررسی نمایید:

- قدرت برق و توان پریزها و سیم کشی با حداکثر توان مورد نیاز دستگاه، همخوانی داشته باشند. (برچسب مشخصات برقی بر روی فر را نگاه کنید.)

توجه:این دستگاه باید حتما دارای اتصال زمین (Earth) باشد.

- امنیت سیستم برقی دستگاه زمانی قابل تضمین خواهد بود که دستگاه به طور اصولی و صحیح به اتصال زمین وصل شده باشد.

مهم: تولید کننده مسئولیت هرگونه صدمه ناشی عدم وجود اتصال زمین صحیح و اصولی را از خود سلب می نماید.

- هرگز از کاهنده های الکتریکی، چند راهی ها، آداپتورها و امثال آن برای این دستگاه استفاده ننمایید.

اتصال کابل برق اصلی:

در صورتی که کابل دستگاه برای اتصال به منبع تغذیه کافی نبود، حداقـــل از یک کابـــل 5/1 * 3 روکش دار برای اتصال دستگاه استفاده نمایید.

برای اتصال این کابل به دستگاه باید به شیوه زیر عمل نمایید:

- سر کابل را بصورتی به ترمینال دستگاه متصل نمایید که سیم اتصال زمین حدود 3 سانتیمتر بلندتر از دو سیم دیگر باشد. (شکل 2)

- سر سیمها را بصورت زیر متصل نمایید:

فاز = قهوه ای یا قرمز

نول = آبی

اتصال زمین = سبز-زرد

توجه: دمای کابل تغذیه دستگاه هرگز و تحت هیچ شرایطی نباید بیش از 05 درجه سانتیگراد از دمای اتاق بالاتر برود.

اتصال به پریز معمولی:

کابل تغذیه دستگاه را به یک پریز معمولی که توانی معادل توان نوشته شده بر روی برچسب دستگاه داشته باشد متصل نمایید. زمان ساخت محل دستگاه از در دسترس بودن محل خروج سیم و نزدیکی آن به پریز برق اطمینان حاصل نمایید.

اتصال مستقیم به سیستم سیم کشی:

زمانی که دستگاه را بصورت مستقیم(از طریق جعبه تقسیم) به سیستم سیم کشی متصل می نمایید، حتما در مسیر آن یک کلید قطع برق از نوع مینیاتوری تعبیه نمایید.

توجه: سیم اتصال زمین نباید به وسیله کلید مینیاتوری قطع شود.

توجه: در صورتی که سیم برق دستگاه به هر دلیل دچار آسیب دیدگی شد، برای جلوگیری از هرگونه خطر باید حتما توسط فرد آموزش دیده و مجاز کاملا تعویض گردد.

1

2

3

مشخصات فنی / اتصالات گازی

4

اتصالات گازی

fig 1.ai

5

اتصالات برقی

6

اتصالات برقی

fig 2.ai

7

طریقه نصب

مهم: نصب باید توسط فرد آموزش دیده و مطابق مراحل ذکر شده در دفترچه راهنما انجام شود.

مهم: تولید کننده مسئولیت هرگونه صدمه ناشی از نصب اشتباه توسط افراد غیر مجاز به افراد، حیوانات و اموال را از خود سلب می نماید.

ثابت کردن دستگاه:

دستگاه را در محل خود در زیر سطح رویی کابینت و یا بر روی دستگاه دیگر توسط پیچ هایی که در سوراخهای نشان داده شده در شکل 3 که در زمان باز بودن درب فر نیز براحتی در آن قابل مشاهده است، ثابت نمایید.

برای بدست آوردن بهترین حالت گردش هوا، فر بایست در ابعاد مشخص شده در شکل 3 بخوبی ثابت شود.

fig 3.ai

8

طریقه نصب

مهم:

پنلهایی که در محل نصب، در تماس با فر هستند باید عایق حرارت باشند. اهمیت این موضوع زمانی بیشتر می شود که جنس کابینتها از چوب روکش دار باشد. چسبها باید حداقل تحمل 021 درجه سانتیگراد حرارت را داشته باشند. چسبها و مواد پلاستیکی که در برابر حرارت مقاوم نباشند، پس از مدتی دچار تغییر حالت و خمیدگی می شوند. برای رعایت اصول ایمنی دستگاه پس از نصب نباید با سیستم سیم کشی و دیگر قسمتهای الکتریکی در تماس باشد.

تمامی قطعاتی که حالت عایق را دارند، باید بگونه ای نصب گردند که پس از نصب، با دست خالی قابل جدا سازی نباشند.

تنظیمات مورد نیاز برای انتخاب نوع گاز:

در صورتی که بخواهید ازگازی بغیر از نوع گازی که اجاق برای آن تنظیم شده است استفاده نمایید (در شماره سریال فر نزدیک لولای درب، نوع آن حک شده)، باید نازل های تزریق گاز تعویض شوند.(برای مثال از گاز شهری به کپسول گاز مایع یا بالعکس)

تعویض نازل فر:

برای تعویض نازل فر مراحل زیر را انجام دهید:

- درب فر را باز نموده،بخش پایینی A را بیرون آورده و سپس پیچ B را باز کنید.

- نازل فر را درآورده و با نوع مناسب تعویض نمایید.(طبق جدول زیر)

- مرحله اول را بصورت عکس انجام داده تا همه قسمتها را سرجای خود برگردانید.

نازل گریل:

برای تعویض نازل گریل مراحل زیر را انجام دهید:

- درب فر را باز نموده، پیچ A را باز کنید.

- نازل گریل را بیرون آورده و تعویض نمایید.(شکل C)

- مرحله اول را بصورت عکس انجام داده تا همه قسمتها را سرجای خود برگردانید.

تنظیم حداقل شعله برای ترموستات:

برای تنظیم حداقل شعله به روش زیر عمل نمایید:

- شعله مورد نظر را روشن نموده و بر روی حداکثر تنظیم نمایید.

- بخش رویی دستگیره را درآورده و پیچ تنظیم اصلی را کمی باز نمایید.(شکل D)

- بخش رویی دستگیره را جازده و اجازه دهید اجاق برای 51 دقیقه گرم شود، سپس دستگیره را به سمت حداکثر بگردانید.

- سپس رویه دستگیره را بار دیگر درآورده و از جابجا نشدن میله ترموستات اطمینان حاصل نمایید و بعد از آن پیچ تنظیم را به آرامی بگردانید تا اندازه شعله به 4-3 میلیمتر برسد.

- برای گازهای بوتان/پروپان، پیچ تنظیم را باید کاملا سفت نمایید.

- اطمینان حاصل کنید در هنگامی که شعله را بسرعت از حداکثر به حداقل و بالعکس می رسانید و یا هنگامی که درب فر را باز و بسته می کنید(درب فر باید به آرامی باز و بسته گردد)،

شعله خاموش نمی شود.

توجه: پیچ تنظیم شعله های بالایی اجاق، مطابق شکل E بالای محور دستگیره قرار دارند(T).

با توجه به ملاحظات قانونی، تمامی مراحل مربوط به نصب، راه اندازی، تعویض نازل و یا تنظیم شعله گاز می بایست توسط افراد آموزش دیده و متخصص و بر طبق راهنما انجام بگیرد.

پیش از استفاده از دستگاه، لایه فیلم محافظ بخشهای استیل و آلومینیومی را بردارید.

هنگامی که فر را برای اولین بار روشن می نمایید، روغنها ولایه های محافظی که در کارخانه بر روی اجاق قرار داده می شود، می سوزد و باعث ایجاد بوهای ناراحت کننده می شود که نگران کننده نیست. برای برطرف کردن این بو، بمدت یک ساعت اجاق خالی را با حداکثر حرارت روشن نمایید.

فر گاز:

ترموستاتهای این دستگاه به سیستم ایمنی مجهز است که از باز شدن اتفاقی آن جلــوگیری می نماید. بعلاوه زمانی که شعله بطور اتفاقی قطع می گردد، سیستم ترموکوپل، جریان گاز را بطور کامل قطع می نماید تا از هرگونه حادثه ناگوار جلو گیری گردد.

استفاده از فر گازی:

- زمانی که برای اولین بار از فر استفاده می نمایید، درب آن را بسته و بمدت یک ساعت شعله را به حداکثر برسانید و درب و پنجره ها را باز نموده تا هرگونه بوی نامطبوع و احتمالا دود برطرف گردد. این امری طبیعی است و قبل از استفاده از فر برای پخت و پز، اجازه دهید دود و بوی نامطبوع کاملا برطرف گردد.

قطعات و لوازم زیر بهمراه فر ارایه می گردند:

- طبقه مشبک برای قرار دادن ظروف غذا، سینی های پخت کیک و بیسکویت، یا برای پخت مستقیم غذا(مانند باربکیو)

- سینی کف فر برای جلوگیری از ریختن قطرات چربی، روغن و آب از غذای در حال پخت بر روی طبقه مشبک و یا برای پختن کیک، بیسکویت، پیتزا و غیره در فر

مهم: از پخت مستقیم غذا بر روی کف فر جدا خودداری نمایید.

توجه: برای حفظ ایمنی و رعایت قوانین، استفاده همزمان از فر و گریل برقی/گازی ممنوع می باشد.

توجه: همیشه قبل از روشن نمودن فر از باز بودن درب آن اطمینان حاصل نمایید.

روشن کردن دستی شعله فر:

- درب فر را باز نمایید و یک کبریت روشن را نزدیک شکاف کف فر قرار دهید. (شکل 4)

- دستگیره فر را تا حداکثر بگردانید (شکل 5)، و 51 ثانیه نگه دارید تا ترموکوپل گرم شود.

- در صورتی که فر روشن باقی نماند، مراحل فوق را دوباره تکرار کنید.

روشن کردن شعله فر با فندک برقی:

- درب فر را باز نمایید.

- دستگیره فر را خلاف جهت عقربه های ساعت تا حداکثر بگردانید. (شکل 5)

- زمانی که کلید را فشرده نگه می دارید، فندک برقی بطور خودکار فعال شده و شعله را روشن می کند.

- دستگیره را 51 ثانیه نگه دارید تا ترموکوپل گرم شود و شعله روشن باقی بماند.

- در صورتی که فر روشن باقی نماند، مراحل فوق را دوباره تکرار کنید.

پس از اینکه از روشن شدن شعله اطمینان حاصل نمودید، درب فر را به آرامی ببندید و سپس دستگیره را بر روی دمای مورد نظر قرار داده تا فر به دمای مورد نظر برسد. (شکل 5)

برای خاموش کردن فر دستگیره را بر روی علامت () بگردانید.

مهم: از فندک بیش از 02 ثانیه بصورت مداوم استفاده ننمایید. اگر نتوانستید در این مدت فر را روشن نمایید، ابتدا بمدت 1 دقیقه صبر نموده و سپس مجددا امتحان نمایید.

پخت با فر:

فر را قبل از استفاده گرم نمایید. پس از رسیدن به دمای مورد نظر غذا را داخل فر گذاشته و یکبار دیگر دما را چک نمایید. دقت نمایید 5 دقیقه قبل از اتمام زمان پخت فر را خاموش کنید تا از دمای موجود در فضای فر استفاده مناسب نموده باشید.

گریل گازی:

مهم: همیشه قبل از روشن نمودن فر یا گریل از باز بودن درب آن اطمینان حاصل نمایید.

روشن نمودن دستی گریل:

- برای روشن نمودن گریل بسادگی درب فر را کاملا باز کنید.

- دستگیره فر را تا انتها در جهت عقربه های ساعت گردانده تا نشانگر بر روی علامت () قرار بگیرد. (شکل 7)

- کبریتی روشن را نزدیک شعله گریل نگه دارید.(شکل 6)

- دستگیره را 51 ثانیه نگه دارید تا ترموکوپل گرم شود و شعله روشن باقی بماند.

- در صورتی که فر روشن باقی نماند، مراحل فوق را دوباره تکرار کنید.

روشن کردن شعله گریل با فندک برقی:

- درب فر را باز نمایید.

- دستگیره فر را در جهت عقربه های ساعت بگردانید تا نشانگر بر روی علامت () قرار بگیرد. (شکل 7)

- زمانی که کلید را فشرده نگه می دارید، فندک برقی بطور خودکار فعال شده و شعله روشن خواهد شود.

- دستگیره را 51 ثانیه نگه دارید تا ترموکوپل گرم شود و شعله روشن باقی بماند.

- در صورتی که فر روشن باقی نماند، مراحل فوق را دوباره تکرار کنید.

پس از اینکه از روشن شدن شعله اطمینان حاصل نمودید، درب فر را به آرامی ببندید و سپس دستگیره را بر روی دمای مورد نظر قرار داده تا فر به دمای مورد نظر برسد. (شکل 5)

برای خاموش کردن فر دستگیره را بر روی علامت () بگردانید.

مهم: از فندک بیش از 02 ثانیه بصورت مداوم استفاده ننمایید. اگر نتوانستید در این مدت فر را روشن نمایید، ابتدا بمدت 1 دقیقه صبر نموده و سپس مجددا امتحان نمایید.

گریل برقی:

برای استفاده از گریل برقی، ابتدا دستگیره تنظیم قدرت برق را بر روی عدد 4 (شکل A7) بگذارید. چراغی جهت هشدار روشن بودن گریل روشن می شود.

توجه: زمان استفاده از گریل برقی باید، درب فر بسته باشد.

توجه: برای حفظ ایمنی و رعایت قوانین، استفاده همزمان از فر و گریل برقی/گازی ممنوع می باشد.

پخت با گریل:

در پخت با گریل دما از بالا به مواد غذایی برخورد می نماید. اینگونه پخت برای انواع گوشتهای نازک، کباب، نان تست و مانند آن مناسب است. تقریبا تمامی انواع گوشتها را می توان با گریل پخت که البته گوشتهایی مانند استیک مستثنی می باشند. برای پخت گوشت و ماهی، می بایست آنها را قبل از قرار دادن در گریل حتما با روغن چرب کرد، سپس هنگام قرار دادن آنها تکه های بزرگتر و ضخیم تر را در نزدیکی شعله و تکه های کوچکتر و نازکتر را دور تر از آن قرار داد تا پخت بصورت یکسان انجام شود. برای جلوگیری از ریختن قطرات چربی در کف فر، سینی فر را در طبقه پایین قفسه مشبک قرار داده و برای جلوگیری از ایجاد دود ناشی از سوختن قطرات چربی، یک فنجان آب در آن بریزید.(شکل B7)

توجه: طبقه مشبک را بشکلی جا بزنید که برجستگی کناره آن بسمت داخل وپایین باشد.(شکل C7)

زمانهای پخت:

زمان پخت به نوع، ضخامت گوشت، آمادگی آن بستگی دارد.

البته معمولا توصیه می گردد، تا چند بار، هنگام آشپزی مراقب مراحل پخت باشید و مرتبا به غذا سر بزنید تا زمانی که با این فر بیشتر آشنا شوید.

استفاده از کباب گردان:

- تکه های جوجه یا گوشت را روی سیخ ویژه فر(L) قرار داده و با گیره های مخصوص(F) در جای خود ثابت نمایید.(شکل D7)

- سیخ را بر روی پایه نگه دارنده (G) قرار دهید.

- پایه و سیخ روی آن را به گونه ای داخل فر قرار دهید که سر سیخ داخل موتور گرداننده قرار بگیرد(M).

- سینی فر را زیر پایه نگه دارنده قرار دهید و برای جلوگیری از تولید دود یک فنجان آب داخل آن بریزید.

- درب فر را ببندید.

- برای بیرون آوردن سیخ مراحل فوق را بصورت معکوس انجام دهید.

توجه: برای بیرون آوردن سیخ حتما از دستگیره سیخ استفاده نمایید.

توجه: برای بیرون آوردن سیخ حتما از دستکش محافظ استفاده نمایید.

در مدلهای گازی برای استفاده از کباب گردان برحسب مدل فر، دستگیره را به سمت و یا بگردانید.(شکل EG7)

در مدلهای برقی برای استفاده از کباب گردان برحسب مدل فر، از دستگیره تنظیم قدرت استفاده نموده و یا دستگیره تنظیم را به سمت بگردانید.(شکل A7)

استفاده از فن:

برخی از مدلها دارای یک فن در میانه بالای محفظه فر هستندکه برای به چرخش درآوردن هوای گرم در داخل فر استفاده می گردد. برای استفاده از آن کافیست تا دکمه با علامت را فشار دهید.(شکل EF7)

چراغ داخل فر:

برای استفاده از چراغ داخل فر از دکمه استفاده نمایید.

فر و فن:

برای استفاده از فر به همراه فن می توانید از دکمه یا استفاده نمایید.

توجه: برای استفاده از این امکان، فر یا گریل باید روشن بوده و سپس فن داخلی را نیز روشن نموده باشید.

توجه: هنگام استفاده از این امکان درب فر باید بسته باشد.

استفاده از گریل برقی و فن:

این قابلیت امکان استفاده از فن برای به گردش درآوردن هوای گرم شده با گریل برقی را در دسترس قرار می دهد که می تواند جایگزین مناسبی برای کباب گردان، مخصوصا برای مقادیر زیاد گوشت یا فیله باشد. برای استفاده از آن باید دکمه را فشار دهید. (شکلF7)

توجه: هنگام استفاده از این امکان درب فر باید بسته باشد.

یخ زدایی با فن:

با استفاده از فن هوای داخل فر در دمای معمولی به گردش در می آید تا مواد غذایی بدون از دست دادن پروتئینها و مواد مفید، یخ زدایی شوند. برای استفاده از این قابلیت برحسب مدل فر خود دکمه یا را فشار دهید.

توجه هنگاک استفاده از این قابلیت، فر باید خاموش بوده و یا دستگیره تنظیم قدرت بر روی عدد صفر باشد.

تایمر:

برای استفاده از تایمر دستگیره تایمر را تا زمان مورد نظر (از 1 تا 06 دقیقه) بگردانید. زمانی که تایمر به صفر رسید بوق ممتدی برای جلب توجه شما بصدا در خواهد آمد. (شکلH7)

fig b.ai
fig a.ai

9

طریقه نصب

fig c.ai
table.ai

10

طریقه نصب

fig d.ai
fig e.ai

11

طریقه استفاده

12

طریقه استفاده

fig 4.ai
fig 5.ai

13

طریقه استفاده

fig 6.ai
fig 7.ai

14

طریقه استفاده

fig 7a.ai

15

طریقه استفاده

fig 7c.ai
fig 7d.ai

16

طریقه استفاده

fig 7defgh.ai

17

18

تمیز کردن و نگهداری

توجه:

- قبل از شروع به تمیز کردن از خنک شدن فر اطمینان حاصل نمایید.

- همیشه قبل از تمیز نمودن دستگاه آن را با کشیدن از پریز و یا با قطع کلید، از برق قطع کنید.

- هرگز از دستگاههای بخارشوی برای تمیز کردن دستگاه استفاده ننمایید.

- قطعات لعاب دار، آبکاری شده و رنگ شده را با آب گرم و صابون و یا مایع های پاک کننده غیر خورنده پاک نمایید.

- قطعات استیل دستگاه را با پاک کننده های تجاری ویژه استیل تمیز نمایید.

- قطعات آلومینیومی و گوشه های دستگاه را با دستمالهای پشمی یا نخی بهمراه پاک کننده های تجاری مخصوص آن تمیز نموده، سپس با وازلین و یا روغنهای گیاهی چرب نمایید.

- هرگز از سیم و سایر وسایل ساینده، مواد پاک کننده خورنده، بلیچ و یا سایر اسیدها برای تمیز کردن این فر استفاده ننمایید.

- از باقی ماندن اثرات و بقایای مواد اسیدی و یا خورنده مانند آبلیمو و سرکه بر روی قطعات استیل، آلومینیومی و لعاب دار فر جلوگیری نمایید.

برداشتن درب فر:

برای اینکه در هنگام نظافت از آزادی عمل بیشتر برخوردار شوید، می توانید به شکل زیر درب فر را بردارید.

1- درب فر را نیمه باز نموده و نگهدارنده های شیشه A ، پروفیل B و سپس شیشه C را بیرون بیاورید. (شکل 5 و A5)

fig 5.ai

19

تمیز کردن و نگهداری

fig 5a.ai

2- درب فر را کاملا باز نمایید.

3- قلابهای لولا A را بسمت بیرون بگردانید. (شکل B5)

4- درب فر را به آرامی ببندید تا به قلابهای لولا A برسد و این قلابها در شکافهای در B قفل شوند. (شکلC5)

fig 5bcde.ai

5- با هر دو دست به آرامی درب را تا زمانی که از فر جدا شود به داخل فشار دهید. (شکلD5)

پس از نظافت تمامی این مراحل را بصورت معکوس انجام دهید تا درب به جای خود بر گردد. (شکلE5)

چراغهای داخل فر:

چراغهای داخل فر از نوع مقاوم به حرارت هستند. برای تعویض آنها به شیوه زیر عمل نمایید.

برق فر را قطع نموده ، شیشه محافظ لامپ را باز کرده و لامپ را تعویض کنید. سپس شیشه محافظ را سر جای خود ببندید.

fig 6.ai

20